Monday, June 1, 2009

Walid, Ibu & 'Aish

'Aish & Ibu Fizah


'Aish & Tok Safiah,
Maksu Nor, Pakcik Hakim, Mak Ngah Miza (Pengantin Baru)



Hero & Heroin
(Perlis vs Penang)
Di atas permintaan Mak Su dan Pak Nep yang berjauhan di New Zealand. Saya masukan beberapa gambar terkini untuk tatapan mak saudara ambo.

4 comments:

Nida said...

Salam..

Tembamnya Aish....so cute. Fizah still tak berubah, penuh dengan wajah kelembutan,, :-)

Tq banyak2 ye Muqay, dapat juga Mak Su n Pak Nep tengok wajah baby cute and umi comel...

muqay said...

Maksu Nida,

'aish tembam, Fizah wajah kelembutan dan Miqdad apa?

ayat tergantung tu cikgu.

Nida said...

Wahai Muqay.....

Hehehehe...nak juga ye...mmmmm, ye lah Walid dia wajah penuh kasih sayang..

Takleh puji banyak2 nanti tak muat kerusi lak nak duduk... :-)

muqay said...

Maksu Nida,

Hehe, terima kasih yer maksu nida.