Saturday, May 16, 2009

Syukran Arsenal

Syukran jazilan ila Arsenal. Terima kasih Arsenal. Thanks To Arsenal.

Satu agi gelaran untuk MU, kepada Alex Ferguson terima kasih.

5 comments:

annur huda said...

Tuan Muqay,

nasib baik 0-0..kalau arsenal 1??sure dh kalah.heheh...

tahniah atas kefanatikan Tuan Muqay..menang jugak MU tu yer..

muqay said...

Putri Huda al-Jelesi,

Nampaknya Huda masih belum memahami konsep Red Devil,

Red Devil konsepnya tidak mudah kesian pada pasukan lain tapi kadangkala ada juga. Seri tu sebabnya tak nak Asene wenger sedih.

Baik kan MU?

Nida said...

Semalam nampak banner MU kat car boot sale, terus teringat kat Muqay..Kalau ada banner Barca nak gak beli, kasi hadiah kat Muqay..hehe

So kesimpulannya siapalah Mu tanpa Muqay..hehe (ada perkaitan ke?)

muqay said...

Maksu Nida,

MU mempunyai kaitan langsung dan tidak langsung dengan keseluruhan penduduk bumi.

Sebabnya atas manusia ini ada yang mempunyai sikap mudah dipengaruhi atau ada sedikit melawan.

Kaitan MU dengan manusia lain ialah sentiasa didampingi oleh Devil, tetapi penyokong MU lebih baik sikit kerana RED DEVIL, bukan devil yang biasa-biasa.

LUKISAN PENA said...

sama-sama komander ust. kasih diterima...arsenal memang baik hati...